CLASS MOBILERI

Që nga viti 2000 lider në prodhimin e dyerve të brendshme, të jashtme dhe prodhimin e mobiljeve.

ÇFARË OFROJMË

Ne në "Class Mobileri" mundohemi të ofrojmë dhe perfeksionojme çdo ide tuaj, duke ofruar shërbimet e prodhimit dhe dizenjimit si dyer të bredshme, dyer të blinduara, dritare alumini dhe pvc, shkallë druri, veshje murale, kuzhina gatimi, dhoma gjumi, dhoma ndenje etj. Punime me porosi si dhe moblije të importuara Italiane.

CLASS MOBILERI

Që nga viti 2000 lider në prodhimin e dyerve të brendshme, të jashtme dhe prodhimin e mobiljeve.

ÇFARË OFROJMË

Ne në "Class Mobileri" mundohemi të ofrojmë dhe perfeksionojme çdo ide tuaj, duke ofruar shërbimet e prodhimit dhe dizenjimit si dyer të bredshme, dyer të blinduara, dritare alumini dhe PVC, shkallë druri, veshje murale, kuzhina gatimi, dhoma gjumi, dhoma ndenje etj. Punime me porosi si dhe moblije të importuara Italiane.

Përse të zgjedhim CLASS MOBILERI?

Cilësi

Fleksibilitet

Stil